Kampioenen toernooi 2022

Beste Biljart liefhebbers,

Na alle corona perikelen gokken we er op dat we dit jaar weer een Kampioenentournooi kunnen organiseren, en wel op 6,7 en 8 oktober. Uiteraard weer in Ons Trefpunt in Velp.

We zullen de secretarissen van de diverse verenigingen op korte termijn aanschrijven opdat zij hun kampioenen kunnen inschrijven.

Blijf gezond en tot ziens in oktober,

Organisatie Kampioen der Kampioenen toernooi

Kampioenen toernooi 2019

vlnr: Matt Danner 3e | Chiel van Haren Kampioen | Jos van den Broek 2e | Jan Dunk 4e

Het Kampioen der Kampioenen toernooi zit er weer op. Na de laatste poulewedstrijden -waarin de regerend kampioen zijn eerste steekjes liet vallen maar op percentage door mocht naar de kruisfinale- traden Jos, Jan, Matt en Chiel aan om een finale plaats te bemachtigen. Matt nam een ruime voorsprong op Jos maar wist die op het einde niet te verzilveren, waardoor Jos de eerste finalist was. Op het andere biljart zette Jan de achtervolging in maar was het Chiel die als eerste al zijn caramboles gemaakt had.

In de finale bleef Chiel de hele partij op voorsprong, na een kleine dip in de scores verzamelde hij de laatste 6 beurten 20 caramboles bij elkaar waardoor hij zich voor de derde keer Kampioen der Kampioenen mag noemen.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi, waarin gezelligheid even belangrijk was als het wedstrijdelement. We danken alle vrijwilligers van BV Trefzeker voor hun inzet om dit toernooi weer te laten slagen.

Iedereen kan zich nu in de onderlinge competities weer gaan opmaken om een poging te doen aan de 27e editie van het kampioenen toernooi deel te nemen.
Hieronder voor de statistici nog de eindresultaten van alle deelnemers