Kampioenen toernooi 2020

Beste Biljart liefhebbers,
Na lang wikken en wegen hebben we als organiserend comité van het Kampioen der Kampioenen toernooi moeten besluiten dat de editie van 2020 geen doorgang kan vinden.

Het is ons niet mogelijk gebleken om onder de huidige omstandigheden een drie daags toernooi neer te zetten die aan de richtlijnen van het RIVM kan voldoen. Een ieders gezondheid gaat boven alles, en met het stijgende aantal Corona besmettingen kunnen we geen risico nemen.

Laten we positief vooruitzien in de hoop dat we in 2021 weer als vanouds alle kampioenen van de gemeente Grave mogen verwelkomen om de sportieve strijd aan te gaan om zich tot Kampioen der Kampioenen te laten kronen. 

Blijf gezond en tot ziens in 2021,

Organisatie Kampioen der Kampioenen toernooi

Kampioenen toernooi 2019

vlnr: Matt Danner 3e | Chiel van Haren Kampioen | Jos van den Broek 2e | Jan Dunk 4e

Het Kampioen der Kampioenen toernooi zit er weer op. Na de laatste poulewedstrijden -waarin de regerend kampioen zijn eerste steekjes liet vallen maar op percentage door mocht naar de kruisfinale- traden Jos, Jan, Matt en Chiel aan om een finale plaats te bemachtigen. Matt nam een ruime voorsprong op Jos maar wist die op het einde niet te verzilveren, waardoor Jos de eerste finalist was. Op het andere biljart zette Jan de achtervolging in maar was het Chiel die als eerste al zijn caramboles gemaakt had.

In de finale bleef Chiel de hele partij op voorsprong, na een kleine dip in de scores verzamelde hij de laatste 6 beurten 20 caramboles bij elkaar waardoor hij zich voor de derde keer Kampioen der Kampioenen mag noemen.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi, waarin gezelligheid even belangrijk was als het wedstrijdelement. We danken alle vrijwilligers van BV Trefzeker voor hun inzet om dit toernooi weer te laten slagen.

Iedereen kan zich nu in de onderlinge competities weer gaan opmaken om een poging te doen aan de 27e editie van het kampioenen toernooi deel te nemen.
Hieronder voor de statistici nog de eindresultaten van alle deelnemers